Gæster

I Randeres Business Breakfast Rotary Klub har vi ofte besøg af gæster og foredragsholdere.
Læs her hvad gæster i klubben skriver om os:

Mail fra provst Esben Andersen som var vores gæst den 14. marts 2013

"Kære Randers Business Breakfast RK

Tak for en HERLIG oplevelse med at besøge Randers Business Breakfast RK i morges!

Man mærker øjeblikkeligt som gæst, at I fra 2006 har fået skabt en både sprællevende, uhøjtidelig samt både effektiv og fokuseret klub, der emmer af ægte nærvær og samhørighed.

Det er en fantastisk god måde, I indleder jeres møde på – at man går rundt og siger godmorgen, men ikke sætter sig. Så kl. 7 står man stadig tæt, mens der bliver budt velkommen og ligeledes stående får de 3 minutter, før man går til bords og henter sin morgenmad. Og på slaget 7.30 går selve mødeprogrammet i gang, hvorved der bliver god tid til oplægget såvel som både spørgsmål og debat før den lige så præcise afslutning af mødet. Endelig slår det mig som gæst, at der trods tidspunktet på dagen, hvor alle skal på arbejde er et par stykker tilbage i lokalet, som gerne vil snakke og er ægte interesserede, ligesom jeg ude et på P-pladsen mødes af en landmand fra jeres klub, der idet jeg er på vej mod min bil kommer ud af sin og gerne lige vil have en snak om både jeres klub og Rotary som sådan.

Det var en umådeligt positiv oplevelse, jeg kørte fra Randers med – oplivet i at møde en klub, som man tydeligt mærker, at I selv har stor glæde af. Det er jeg sikker på, at mange flere også vil få i de kommende (måske endda også en fra en sektor som min?), ligesom jeg selv tog hjem med nogle gode pointer, som vi kan lære af i Århus Nordvestre.

Mange hilsener og tak

Esben Andersen
Provst Århus Vestre Provsti
Sognepræst (kbf) Brabrand-Sdr. Aarslev"